חדשות ואירועים

תכנית מלגות לתלמידי תואר שני מחקרי באוניברסיטאות לאוכלוסיה החרדית

2 ספטמבר, 2019

רשאים להגיש מועמדות כל אלה שקיבלו תואר בוגר מאחת המוסדות החינוכיות שמוכרת ע"י המל"ג. להלן הקישור שבו ניתן להכניס את שם ביה"ס או המוסד החינוכי של המועמד/ת ולראות אם מוכר ע"י המועצה להשכלה גבוהה.

המלגה בגובה 41,000 ₪/שנה, תינתן לשנתיים (בשנה שנייה בכפוף לאישור ות"ת)

מצ"ב תקנון תכנית מלגות הנ"ל, טופס הגשת מועמדות, שאין  למלא בכתב יד וטבלה המרכזת את המועמדים.

הערות:

-          בסעיף 8 בטופס הגשת מועמדות, יש לרשום את חוות הדעת של ועדת המלגות של הפקולטה לגבי כל מועמד

-          אנא שימו לב שכל טופס יהיה חתום ע"י המועמד במקום המיועד

-          אנא שימו לב שבכל תיק יהיו המסמכים המודגשים בצהוב בתקנון.

-          החתמת הרקטור על הטופס יהיה באחראיותה של סורנה , לכן אין לפנות ללשכת הרקטור עבור זה.

יש להעביר לגב' שולמית לזנס את תיק המועמדות באימייל כקובץ WORD. כתובת הדוא|"ל היא: shulamitl@savion.huji.ac.il

שימו לב: מאחר והזוכים יוכרו אחרי פתיחת שנת הלימודים, אנא הדגישו למועמדים שלפי תקנון המלגה, מועמד שיזכה יוכל לעבוד רק באוניברסיטה העברית כעוזר הוראה/מחקר בהיקף של 8 שעות שבועיות  בלבד.

המועד האחרון בו אפשר לשלוח אל גברת לזנס את המסמכים הוא ה 13.09.2019