"מפגשים" - סדרת מפגשים אודות ספרים חדשים בתחומי חקר השואה, רצח עם ואלימות המונית | הפקולטה למדעי הרוח

חדשות ואירועים

14 אוקטובר, 2020

מכון המחקר ליהדות זמננו באוניברסיטה העברית בירושלים והמכון ללימודי שואה, רצח עם וזיכרון באוניברסיטת מסצ'וסטס אמהרסט, משיקים את הסדרה "מפגשים", תוכנית חדשה, טרנס-לאומית שתתקיים באנגלית; סדרת המפגשים תעסוק בספרים חדשים בתחומי החקר של השואה, רצח עם ואלימות המונית. "מפגשים" מציעה הזדמנות מיוחדת לקהל הרחב, לחוקרים ולכל המתעניינים בנושא לחצות את הגבולות הלאומיים ולהכיר את הפרסומים האחרונים בתחום.

שימו לב, המפגש הראשון יערך ביום שלישי ה-27 באוקטובר 2020 בשעה 19:00 (ולא כפי שפורסם עד כה), ובו ישוחח פרופ' שמואל קאסוב עם פרופ' ננסי סינקוף על ספרה:  From Left to Right: Lucy S. Dawidowicz, the New York Intellectuals, and the Politics of Jewish History

למידע נוסף לחצו כאן.

The Research Institute of Contemporary Jewry at the Hebrew University of Jerusalem and the Institute for Holocaust, Genocide, and Memory Studies at UMass Amherst are launching a new, transnational program called “Encounters”: a series of meetings on new books in the research fields of the Holocaust, genocide, and mass violence. “Encounters” offers a unique opportunity for broad audience, scholars and laypeople, interested in these topics across national borders, to be acquainted with the field’s most recent works.

For more information press here.