אתר יריד הקריירה הדיגיטלי של האוניברסיטה ואגודת הסטודנטים מציע מגוון משרות לבוגרים ולסטודנטים בכל התחומים. היכנסו והירשמו. | הפקולטה למדעי הרוח

חדשות ואירועים

29 יוני, 2020

ביום שני, 22 ביוני 2020, התקיים יריד הקריירה הדיגיטלי הראשון של מרכז הקריירה באוניברסיטה העברית בשיתוף עם אגודת הסטודנטים.

ביריד השתתפו 1326 סטודנטים ובוגרים של האוניברסיטה, ומעל 60 מעסיקים מתחומים שונים ומגוונים, הן מעסיקים ירושלמים הן מעסיקים מכל רחבי הארץ.

בין המעסיקים שהשתתפו: Merck, Shaldor, עמותת על"ה, אסם, אחריי, קונסול, TechBuddy, Abbott, KPMG, עיריית ירושלים, ORCAM, EY, מכון ברוקדייל ג'וינט, המוסד, Freemind, התעשייה האווירית ועוד ועוד.

ביריד פורסמו 220 משרות: משרות מלאות לבוגרים ומשרות חלקיות לסטודנטים.

אתר היריד נשאר פתוח ואתם מוזמנים להיכנס ולהירשם.

יש להירשם ולהעלות קובץ קורות חיים (PDF) כדי לצפות במשרות.