תכנית חילופי סטודנטים חדשה וייחודית לתלמידי תואר ראשון בפקולטה למדעי הרוח עם אוניברסיטת Brown בארה"ב | הפקולטה למדעי הרוח

חדשות ואירועים

31 אוקטובר, 2018

הפקולטה שמחה להודיע על תוכנית חדשה של חילופי סטודנטים הייחודית לפקולטה למדעי הרוח, בין האוניברסיטה העברית לאוניברסיטת Brown בארה"ב.

התוכנית תתמקד בנושא הישראלי-פלסטיני. ראו מצ"ב הסבר על התוכנית, שתתקיים בשנת הלימודים הבאה (2019-2020) והזמנה למפגש אוריינטציה ב 28.11.

يسرنا أن نعلن عن برنامج جديد لتبادل الطلاب وهو فريد من نوعه لكلية العلوم الإنسانية، بين الجامعة العبرية وجامعة براون في الولايات المتحدة. سيركز البرنامج على القضية الإسرائيلية الفلسطينية.

انظروا أدناه مرفق شرح على الخطة، التي ستحدث في العام المقبل (2019-2020) ودعوة إلى اجتماع التوجيه ب 28.11 .

hebmail

arbmail