חדשות

תכנית חילופי סטודנטים חדשה וייחודית לתלמידי תואר ראשון בפקולטה למדעי הרוח עם אוניברסיטת Brown בארה"ב

אוקטובר 31, 2018

הפקולטה שמחה להודיע על תוכנית חדשה של חילופי סטודנטים הייחודית לפקולטה למדעי הרוח, בין האוניברסיטה העברית לאוניברסיטת Brown בארה"ב.

התוכנית תתמקד בנושא הישראלי-פלסטיני. ראו מצ"ב הסבר על התוכנית, שתתקיים בשנת הלימודים הבאה (2019-2020) והזמנה למפגש אוריינטציה ב 28.11.

يسرنا أن نعلن عن برنامج جديد لتبادل الطلاب وهو فريد من نوعه لكلية العلوم الإنسانية، بين الجامعة العبرية وجامعة براون في الولايات المتحدة. سيركز البرنامج على القضية الإسرائيلية الفلسطينية.

הודעה חשובה

הודעה לסטודנטים- מועדים מיוחדים בסמסטר ב' תשע"ח

יולי 29, 2018

תלמידי הפקולטה שימו לב,
הגשת בקשות להיבחן במועד מיוחד בקורסים שהתקיימו בסמסטר ב' / בקורסים שנתיים תשע"ח בפקולטה למדעי הרוח, תתבצענה דרך מערכת הטפסים המקוונת של ועדת ההוראה בלבד.

מדעי הרוח

הסטטוסקופ הומצא על ידי חלילן צרפתי? המאמר שיגרום לכם לחשב מסלול מחדש

יולי 15, 2018

מאמר שהתפרסם בכתב העת המדעי היוקרתי העולמי Science , מתייחס לדוח של צוות ההיגוי של האקדמיות הלאומיות למדעים, הנדסה ורפואה בארה"ב ובו המלצה לשלב לימודי מדעי הרוח, אמנויות, אומניות ועיצוב (HACD) בלימודים אקדמיים בתחומי המדעים, הטכנולוגיה, ההנדסה, המתמטיקה והרפואה (STEMM).

לימודי שפות

נפתחה יחידה חדשה ללימודי שפות בפקולטה

נובמבר 13, 2017

יחידה חדשה ללימודי שפות תפעל החל משנת הלימודים הנוכחית (תשע"ח) בפקולטה למדעי הרוח. היחידה מרכזת את הוראת השפות הזרות כדי לעודד מצוינות ולהתאים את קורסי השפה לסטנדרטים בין-לאומיים.