סמינר פינס 2019 | הפקולטה למדעי הרוח

ב', 01/04/2019 עד ג', 02/04/2019
מיקום:
האקדמיה הלאומית הישראלית למדעים

העמותה לזכרו של פרופ' שלמה פינס ז"ל מזמינה, בפעם השלישית, מלומדים מחוץ לארץ להעביר סדנה אינטנסיבית לתלמידים.

ד"ר טוני סטריט (Dr. Tony Street) מאוניברסיטת קיימברידג' והמכון ללימודים מתקדמים, יעביר השנה את הסדנה שתפתח בהרצאתו על אודות:
The Practice of Philosophy in Fallen Times: Glimpses of the Logical Practice of Abū l-Barakāt al-Baghdādī

ההרצאה והסמינר יתקיימו שניהם בשפה האנגלית.

הסדנה מיועדת לתלמידים מצטיינים לתואר שני ושלישי מכל האוניברסיטאות בארץ והיא פתוחה גם לתלמידים שלא למדו ערבית. עם זאת, תינתן עדיפות לתלמידים בעלי רקע זה.

הסדנה שתתקיים ב-1 וה-2 באפריל באקדמיה הלאומית הישראלית למדעים בירושלים תחל יום לאחר
ההרצאה השנתית לזכרו של פרופ' שלמה פינס ז"ל שתתקיים ב-31 במרץ אף היא באקדמיה הלאומית הישראלית למדעים.

מספר המקומות מוגבל לעשרה. תלמידים המעוניינים להציג את מועמדותם מתבקשים לשלוח את המסמכים הרלוונטיים בהתאם למפורט בקובץ המצורף, לא יאוחר מה-24 בפברואר 2019.